Restaurant pingvin

Pingvin Tapas – Den bedste tapas i Aalborg

Pingvin Tapas Aalborg. Book bord på den bedste tapas restaurant i Aalborg eller bestil tapas take away nu. Retter inspireret fra alverdens køkkener.

PINGVIN, Aalborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

PINGVIN, Aalborg: Se 358 objektive anmeldelser af PINGVIN, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 20 af 272 restauranter i Aalborg.

PINGVIN, Aalborg: Se 359 objektive anmeldelser af PINGVIN, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 20 af 272 restauranter i Aalborg.

PINGVIN | Aalborg | Book et bord, se menukort – Dinnerlust

PINGVIN | Aalborg | Book et bord, se menukort | Dinnerlust.dk

PINGVIN · Side · Tapasbar og -restaurant · Adelgade 12, Aalborg, Denmark · +45 98 11 11 66 · Anja@pingvintapas.dk · pingvintapas.dk · Lukket nu · Se mere om PINGVIN.

PINGVIN med beliggenhed centralt i Aalborg serverer bl.a. lækre tapas-anretninger, og har en hyggelig placering samt pæne lokaler.

PINGVIN | Aalborg – Facebook

Der er noget for enhver smag og bliver man ikke mæt, er man selv skyld i det 😉 Restauranten ligger lige i centrum og har også en rigtig hyggelig gårdhave. Vi …

Anmeldelser af Pingvin – Trustpilot

Menu. Maxi tapas. Kan både bestilles til nydelse i restauranten og som take away. Maxi tapas på Pingvin og som take …

Pingvin – Restaurant i Aalborg

16. dec. 2022 — Nu kan man se frem til, at restauranten rykker rødderne i Adelgade op og flytter til Stjernepladsen i helt nye lokaler med en spændende ny …

Kæmpe nyhed: Pingvin flytter i nye lokaler i Aalborg

Der er fordelagtige menuer både til frokost og aften, som inkluderer tapas, vin/øl, kaffe og desserter. PINGVIN har 90 pladser i restauranten og 30 pladser i …

Det er en af Aalborgs mest populære tapasrestauranter med deres Verdenstapas-koncept, hvor du kommer med på en kulinarisk tur rundt i alverdens køkkener med det lækreste tapas-udvalg.

PINGVIN – Enjoy Nordjylland

PINGVIN

PINGVIN – verdenstapas® er et af Aalborgs populære spisesteder med et væld af tapasretter fra de fleste af verdens lande samt et stort udvalg af vin.

Keywords: restaurant pingvin, tapas restaurant aalborg